Menu
Το καλάθι σου

Πολιτική Επιστροφών


To Any Buy στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει την δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνεται την άμεση διαδικτυακή επαφή με τα προϊόντα που διαθέτει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Λόγω της έλλειψης της φυσικής επαφής με τα προϊόντα προς αγορά, και εξαιτίας της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών, μπορεί να παρατηρηθεί μη ανταπόκριση των προσδοκιών του τελικού αγοραστή από το προϊόν της επιλογής του. Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να επιστρέψει την παραγγελία του θα πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα στη σχετική ενότητα (Φόρμα επιστροφών) ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

 

Ειδικότερα: 

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής (πληρωμή οφειλόμενου ποσού, παράδοση εμπορεύματος και έκδοση παραστατικού) την ευθύνη φέρει το Any Buy. Το Any Buy δεν φέρει ευθύνη για ελλατωματικά προϊόντα ή/και αναληθή στοιχεία που αφορούν τα εμπορεύματα των προμηθευτών του όπως και αλλαγές τιμών. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους επιμέρους προμηθευτές του. Τέλος, το Any Buy ουδεμιά εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

 
Εγγυήσεις

 

Όλα τα εμπορεύματα έχουν την εγγύηση του κατασκευαστή η διάρκεια της οποίας διαφέρει ανάλογα με το προϊόν και τη μάρκα.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν η τον χρόνο της προσφερόμενης εγγύησης του, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 Αλλαγές & Υπαναχώρηση

 

Για αλλαγές και επιστροφές έχετε στην διάθεση σας 14 ημερολογιακές ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η παραπάνω προθεσμία των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, πραγματοποιείται από την επόμενη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε τα αγορασθέντα αγαθά.

 

 


Ελαττωματικά προϊόντα

 

Αντικατάσταση του ελλαττωματικού προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και εφόσον το ελάττωμα οφείλεται σε εργοστασιακό σφάλμα και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος (κακή χρήση, πτώση, έκθεση σε ήλιο, κτλ)

Τα έξοδα αποστολής του ελατωματικού προϊόντος προς επιστροφή ή αντικατάσταση επιβαρύνουν τον πελάτη ενώ σε περίπτωση αντικατάστασης ή επισκευής, η αποστολή προς τον πελάτη του νέου ή επισκευασμένου προϊόντος είναι δωρεάν.
 

Όροι επιστροφών

 

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτήν της παραλαβής, χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, συνοδευόμενο από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο). Αποστέλλεται το δέμα μέσω του πρακτορείου Κούριερ από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Πάνω στο δέμα σημειώστε <<Υπόψιν Τμήματος Επιστροφών>>. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του ελλατωματικού προϊόντος σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ως ελλατωματικό, επιβαρύνει τον πελάτη.

 

 

 

Επιστροφή Χρημάτων

 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και να λάβετε πίσω τα χρήματα σας, εφόσον επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και εφόσον έχει διαπιστωθεί ότι χαρακτηρίζεται ως ελαττωματικό ή αν δεν καλύπτει τις προσδοκίες σας. Εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής σας θα γίνεται η επιστροφή χρημάτων σας.

 

 

 

Τροποποίηση ή Ακύρωση Παραγγελίας

 

Η τροποποίηση της παραγγελίας είναι δυνατή πριν αυτή ολοκληρωθεί και καταχωρηθεί. Η ακύρωση της παραγγελίας αφ’ ότου έχει κατοχυρωθεί στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος anybuy.gr μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο υπό συγκεκριμένες και πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που ο χρήστης θελήσει να ακυρώσει την παραγγελία του θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας που δόθηκαν. Στην περίπτωση που τα είδη της παραγγελίας που ο χρήστης έχει επιλέξει να ακυρώσει, ήταν άμεσα διαθέσιμα και έχουν ήδη δρομολογηθεί για αποστολή, Το Any Buy δε φέρει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να προβεί στην ακύρωση της παραγγελίας.

 

 

 

Διαδικασία επιστροφών

Για επιστροφή, έχουμε δημιουργήσει μια εύχρηστη σελίδα όπου μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφών και εντός 4 εργάσιμων ημερών θα σας καλέσουμε για την καθοδήγηση της επιστροφής.

Φόρμα επιστροφών

 

 

 

Ισχύον Δίκαιο

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας anybuy.gr, διέρχονται από το Ελληνικό, Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Το Any Buy διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Θέλω να μάθω περισσότερα.
Marketplace Looking Shop